Nov 23, 2020

November opdatering - Corona

En lille opdatering af retningslinjerne vedrørende Corona

Vi er alle berørte på den ene eller anden måde, og må derfor alle gøre vores til at overholde retningslinjer samt anbefalinger fra højere sted.

Det betyder, at børn/unge under 21 år fortsat kan træne, men er man over 12 år skal man bære mundbind når man ankommer til træningssted (hallen) og indtil træning starter, og når træning er slut til man er ude fra træningsstedet (hallen).....

Men for alle gælder; er du syg eller hjemsendt fra børnehave/skole/job, så kommer man ikke til træning. Og er du testet positiv, skal instruktøren have det oplyst, så man kan informere de øvrige man træner sammen med.....


Læs hele opdateringen

10-05-2021


Gymnastikskoler 2021

Gymnastikskoler i Karlslunde sommer 2021

Er du bidt af gymnastik eller har du bare lyst til at prøve det, så er Karlslunde gymnastikskole måske noget for dig?


Læs her og tilmeld her


V
i glæder os til at se rigtig mange af jer!


21-04-2021


Indendørs træning...

Jubiii, fra i dag må børn/unge under 18 år træne indendørs

Så kom den længe ventede udmelding fra regeringen om hvilke idrætsgrene der er omfattet af åbningen.

ALLE børn og unge under 18 må træne indendørs, dog max 25. Forsamlingsloftet generelt indendørs er 10 personer.

Det betyder, at vi byder alle vores børne/unge hold indenfor igen på deres ”gamle” træningstider.

Der vil ikke være adgang i hallen/gymnastiksalen for forældre (dette kan dog aftales i særtilfælde med træneren) Så afsætning og afhentning sker på P-pladsen/ved døren – Kiss and drive, undtaget herfor er Puslingehold.

Vi forlænger sæsonen til og med 19. juni, hvor vi vil holde en form for ”opvisning/afslutning” i hallen. Til den tid forventer vi at må være 100 tilskuere indendørs. Formatet for opvisningen er ikke på plads endnu men det vil blive 1-2 hold ad gangen og tilmelding af tilskuere pr gymnast vil være påkrævet (så vi kan overholde de 100 mand på bænkene).
Der vil komme mere info direkte fra holdenes trænere.

Vi glæder os helt vildt til at se alle børnene igen og vi håber der vil være stor tilslutning til at træne de sidste par måneder denne sæson.

Vi forventer at afholde gymnastikskoler uge 26+27+31. Dette vil dog være betinget af hvilke restriktioner der vil være gældende!

Endeligt vil vi gerne informere om at vi snart har en plan klar for næste sæson, denne forventer vi vil være tilgængelig på vores hjemmeside omkring 15. maj.

Læs mere om retningslinjer her05-04-2021


Lysere tider...

Vi har siden 1. marts haft flere hold i gang fysisk – og til stor glæde for både medlemmer og trænere, da vi samtidig kan være op til 25 personer inklusive trænere ad gangen.

Og fra den 21. april – hvis alt går som det skal, kan vi åbne for træning på børne/unge hold indendøre – det glæder vi os meget til.

Lige nu arbejder vi på muligheden for en positiv afslutning på sæsonen, det bliver ikke en opvisning som vi kender den – men noget kommer der til at ske.

Udover dette er vi i gang med at planlægge Gymnastikskoler og anden form for træning hen over sommeren.

Alle medlemmer får direkte besked, når der sker nye ting – andre kan følge os her på siderne, Facebook samt Instagram.

De bedste hilsner fra os alle i Karlslunde IF Gymnastik